Windows XP SP3 ISO Full Version Free Download [Original]

Red Download Button
Windows XP Professional SP3 Product Key
.
.
.
QW4HD DQCRG HM64M 6GJRK 8K83T
.
.
.
Microsoft Inc.
Package: Full Version
File Size: 617 MB
Updated: 06/05/2008
Version: Professional (SP3)

Download
en_windows_xp_professional_sp3_Nov_2013_Incl_SATA_Drivers.iso

Windows XP SP3 ISO Full Version Free Download

Windows XP SP3 ISO versiune completă Revizuirea descărcării gratuite

Edițiile Windows XP Home și Professional au fost lansări importante în anul 2001 care au definit modul de primire al Microsoft pentru secolul 21. Windows XP este încă un sistem de operare excelent pentru a lucra la. Windows XP UI a devenit în curând sistemul de operare mai ușor de utilizat, pe care orice persoană obișnuită o poate folosi cu ușurință.

Windows XP Service Pack 3 ISO include toate actualizările lansate anterior pentru sistemul de operare. Această actualizare (SP3) include câteva funcționalități noi, dar nu schimbă semnificativ experiența clienților cu sistemul de operare. Puteți obține Windows XP SP3 de la Windows Update, la http://update.microsoft.com.

De asemenea, vă poate plăcea: Windows 7 Windows 8.1 Windows 10

Actualizați Windows XP la Windows 7

Cum se instalează Windows XP din imaginea ISO

După ce ați descărcat cu succes fișierul Windows XP ISO. Salvați-l pe PC. Urmați acest tutorial care descrie Cum se instalează Windows XP (SP3) prin USB Drive. Pașii pentru instalarea Windows XP sunt simpli și ușori. Comentariu aici dacă vă confruntați cu probleme în timpul descărcării sau instalării Windows XP ISO.

Softlay.net recomandă acest Spyware & Virus gratuit Windows XP SP3 versiunea completă ISO ISO descărcare gratuită.

Cerințe de sistem de operare

Procesor: Pentium III
Memorie: 512 Mb
Spațiu pe hard disk: sunt disponibile 5 GB
Placă video: Super VGA (800 x 600)

Despre CHIFOR CORNEL IULIAN

SALUT!MA NUMESC CHIFOR CORNEL IULIAN,SUNT NASCUT PE DATA DE 06.11.2001 SI IMI PLACE ENORM DOMENIILE IT SI MECANICA AUTO!DA STIU CA ACESTE DOMENII NU SE ASEAMANA DELOC DAR EU FAC DOAR CEEA CE IMI PLACE!TOCMAI DE ACEEA AM HOTARAT SA IMI FAC UN WEBSITE!DAR CA TOTI FONDATORII DE WEBSITEURI AS AVEA NEVOIE SI DE UN AJUTOR CARE SA MAI POSTEZE SI EL MACAR 2 ARTICOLE PE WEBSITE PENTRU A ECHILIBRA POSTARILE WEBSITEULUI SI A MARII NUMARUL DE VIZITATORI!ASA CA DACA TU CREZI CA ESTI CEL POTRIVIT SI AI DORII SA ITI FACI MACAR 1 ORA LIBERA PE ZI LA CALCULATOR EU TI-AS FI RECUNOSCATOR SI AM SA ITI FAC SI TIE UN WEBSITE CUM DORESTI TU!
Acest articol a fost publicat în WINDOWS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu